Csendélet

A csendélet a festők klasszikus témája. A maga emberi léptékével, meghitt hangulatával a befogadót is könnyen megérinti. Izgalmas festői feladat lehet a csillogó felületek és a laza, színes virágcsokrok kontrasztja.

 

Pipacsok (olaj, vászon)
Pipacsok (olaj, vászon)
40 x 28 cm - Kerettel
60.000 Ft - 200 Euro
"Aki a virágot szereti..." (olaj)
"Aki a virágot szereti..." (olaj)
40 x 40 cm - Keret nélkül
60.000 Ft - 200 Euro
Reflexek (olaj)
Reflexek (olaj)
50 x 50 cm - Keret nélkül
85.000 Ft - 283 Euro
Virágok sárga vázában
Virágok sárga vázában
50 x 40 cm - Keret nélkül
75.000 Ft - 250 Euro
 

 

Vissza Fel

 

Hírlevél

"Már régóta díszítik nappalink falát Éva virágcsendéletei. Különösen kedves a szívemnek napraforgós képe. Régóta szerettem volna már egy ilyen képet és amikor felkerült a falra az első éjszaka benéztem a nappaliba hogy valóban ott van és nemcsak álom. Mindegyiket képét szeretjük, a Kámoni arborétum őszi képe az étkezőnk falát díszíti. Éva képei is hozzájárulnak otthonunk kellemes légköréhez."
Borsfainé Takács lldikó

 

 

Rólam mondják...

"A St. Andrews-i Botanikus Kertben tett látogatásomat, mint életem egy meghatározó élményét tette a Művésznő örök emlékké, egy gyönyörű olajfestmény formájában. Megtisztelő érzés volt, hogy a felkérésemet nagy örömmel fogadta és rövid időn belül elkészítette a képet. Az eredmény magáért beszél, életem egyik legjobb döntése volt."
Pálfi Zsolt

"Akárhányszor ránézek arra a szentendrei képre, mindig érzem azt a hangulatot, ami Szentendre jellemzője: a nyüzsgésből pár lépéssel, egy-két kanyarodással a csendes nyugodtságot árasztó kis utcákba jutunk. A képeidből azt érzem, hogy mindenben meglátod a szépet és ezt át is tudod adni az embereknek."
Patkós Miklósné

"A tőled vásárolt kép a mai napig a hálószobánk dísze. Amikor csak ránézek, mindig rabul ejt a kép által nyújtott látvány, nyugalmat, megbékélést, szeretetet sugároz. Az embernek olyan érzése van, mintha ott lenne az arburétumban, ott sétál a fák között, élvezi a természet által nyújtott békét. Köszönöm a kép által nyújtott élményt."
Horváth József

"A Művésznővel egyeztetve találtuk ki a festményeinket.A lakásunk hangulatához és színvilágához. Ezek a gyönyörű alkotások a házunk ékességei!"
Paray Viktória