Régebbiek

Repülj!
Repülj!
58 x 58 cm - Keret nélkül
 
Ellenfényben
Ellenfényben
60 x 40 cm - Keret nélkül
 
 
Ösvényen, éjjel (illusztráció)
Ösvényen, éjjel (illusztráció)
80 x 60 cm - Keret nélkül
 
Bár
Bár
60 x 60 cm - Keret nélkül
 
 
Tércsavar (olaj)
Tércsavar (olaj)
100 x 100 cm - Keret nélkül
 
 
Ősz (olaj)
Ősz (olaj)
60 x 60 cm - Keret nélkül
 
 

 

Vissza Fel

 

Hírlevél

 

Rólam mondják...

"A St. Andrews-i Botanikus Kertben tett látogatásomat, mint életem egy meghatározó élményét tette a Művésznő örök emlékké, egy gyönyörű olajfestmény formájában. Megtisztelő érzés volt, hogy a felkérésemet nagy örömmel fogadta és rövid időn belül elkészítette a képet. Az eredmény magáért beszél, életem egyik legjobb döntése volt."
Pálfi Zsolt

"Akárhányszor ránézek arra a szentendrei képre, mindig érzem azt a hangulatot, ami Szentendre jellemzője: a nyüzsgésből pár lépéssel, egy-két kanyarodással a csendes nyugodtságot árasztó kis utcákba jutunk. A képeidből azt érzem, hogy mindenben meglátod a szépet és ezt át is tudod adni az embereknek."
Patkós Miklósné

"A tőled vásárolt kép a mai napig a hálószobánk dísze. Amikor csak ránézek, mindig rabul ejt a kép által nyújtott látvány, nyugalmat, megbékélést, szeretetet sugároz. Az embernek olyan érzése van, mintha ott lenne az arburétumban, ott sétál a fák között, élvezi a természet által nyújtott békét. Köszönöm a kép által nyújtott élményt."
Horváth József

"A Művésznővel egyeztetve találtuk ki a festményeinket.A lakásunk hangulatához és színvilágához. Ezek a gyönyörű alkotások a házunk ékességei!"
Paray Viktória