Vásárlás

Vásárlás

Legfontosabb célom, hogy a vásárlóim maximálisan elégedettek legyenek. Azok a festmények, amik árral együtt szerepelnek, azonnal megvásárolhatók. Az árak mindig keret nélkül értendők, de kívánságra keretet is tudok ajánlani a képekhez. Elképzelhető, hogy az adott méretben épp nincs készleten, akkor megrendelem, és egy-két héten belül rendelkezésre áll.

A festményt legjobb "élőben " látni. Szívesen látok minden érdeklődőt egy előre egyeztetett időpontban, amikor a legfrissebb - akár még száradó - képeket is először láthatják.

Van néhány festmény, ami valami miatt többet jelent nekem. Ezeknél nem szerepel ár, de ha úgy gondolja, tehet rá ajánlatot.

 

Megrendelés

Előfordulhat, hogy az Önnek tetsző festmény nem megfelelő méretű, vagy éppen a régebbi képek között szerepel, tehát már gazdára talált. Ebben az esetben az ajánlatom a következő. Megbeszéljük a kívánt méret árát. Ön választ néhány témát, ami leginkább tetszik. Ha megértettem, mi fogja meg Önt éppen ezekben, akkor a megfelelő méretben festek két-három képet, s ha elkészültek, akkor ezek közül a valóságos képek közül választhatja ki az Önnek tetszőt. Nem ígérem, hogy egy-az egyben reprodukálom egy korábbi festményemet, de nagy eséllyel tetszeni fognak Önnek az új képeim is. Ebben az esetben elegendő időt kérek, de Önt semmiféle kötelezettség nem terheli. Nem kérek előleget, és nincs vásárlási kényszer sem.

Ha egészen egyedi témát szeretne megrendelni, akkor megpróbálom minél inkább megérteni, hogy mit szeretne, és miért hozzám fordult. Ha elvállalom a feladatot, és megegyezünk az árban, akkor sem kérek előleget, mert így marad meg mindkettőnk szabadsága. Ha esetleg nem tetszik a megrendelt kép, akkor megbeszéljük, hogy mi a gond vele és nagy valószínűséggel nekifogok még egyszer... Mert az a célom, hogy Ön elégedett legyen.

Nem vállalom más művész festményének másolását, de a kívánságainak minél jobb megértéséhez és teljesítéséhez fotókat elfogadok.

 

Szállítás, átvétel

Ha nincs lehetőség személyes átvételre, akkor megfelelő csomagolással megoldható a festmény postázása is. Ebben az esetben a csomagolás és szállítás díja a vásárlót terheli. A kép árát a küldemény átvételekor, vagy előre utalással fizetheti. Amennyiben mégsem tetszik a kép, tehát eláll a vásárlási szándékától, a képet saját költségén visszaküldheti, az árát pedig visszatérítem.

A személyes átvétel nagyobb kép esetében a festmény biztonsága érdekében az Ön lakhelyétől függően elképzelhető úgy is, hogy házhoz szállítom Önnek.

 

Ajándékozás

Célszerű először azt tisztáznunk, hogy mennyit szán az ajándékra, és mennyire sürgős a festmény átvétele. Ennek ismeretében megpróbálok Önnek minél nagyobb választékot kínálni. A megajándékozott pedig élhet azzal a lehetőséggel, hogy ha bármilyen okból nem megfelelő a kép, akkor értékegyeztetéssel egy másik festményemre kicserélheti.

 

Ajándékozási ötletek

Esküvő - a gondosan kiválasztott helyszín szinte kínálja magát egy festmény témájaként.

Búcsú egy kollégától - ha egy patinás épületben volt a munkahely, akkor nincs nehéz dolgunk, de egy jellegtelenebb környezetben is lehet találni érdekes, hangulatos részleteket, amihez élmények kötődnek.

Férfiak - sokszor segít a hobbi, vagy az életmű egy része, amire mindenki büszke. A szülői ház, a szülőföld egy festményen még férfiaknak is képes könnyet csalni a szemébe.

Gyerekek - kapjanak festéket, rajzeszközt, felületet a képeiknek, ők még elég bátrak alkotni.

Hölgyek - ez a legkönnyebb feladat. A hölgyek szeretik csinosítani a környezetüket, és mindig vannak ötleteik is. Elég csak úgy mellékesen fotókat mutatni festményekről, és figyelni a reakciót...

 

Vissza Fel

 

Hírlevél

"Művésznőtől Édesanyánk szülői házát kértem megfesteni, mely ajándékot Édesanyánk 60. születésnapjára szántuk. A kihívást az jelentette, hogy a képet a részletek megbeszélése után egy fénykép segítségével kellett megfestenie, figyelembe véve azt a sok apróságot amit viszont szerettem volna látni a képen. Elmondhatom, álmaimban sem gondoltam volna, hogy olyan festmény készül ami részletgazdagon, tökéletesen visszaadja azt amit látni akartam. Az ajándékozás élményét pedig szavakban leírni képtelenség. Egy biztos, érzelemgazdag pillanatok voltak! Ráadásul az alkotás során elkészült ún. "piszkozat"-ot is megkaptuk, így azt Édesanyám egy távol élő testvérének tudta elküldeni. Ezúton is köszönöm Művésznőnek az ÉLMÉNYT, most már tudom kihez fordulhatok ha festményt szeretnék készíttetni!"
Nagy György, Hegyeshalom

"Kedves Éva! Az egyedi igényre elkészült kép olyan lett, amilyennek elképzeltük, az általad ajánlott modern keret pedig a legjobb választás volt, nappalink kedvenc dísze! Köszönjük!"
Balanek Zsófia

 

 

Rólam mondják...

"A St. Andrews-i Botanikus Kertben tett látogatásomat, mint életem egy meghatározó élményét tette a Művésznő örök emlékké, egy gyönyörű olajfestmény formájában. Megtisztelő érzés volt, hogy a felkérésemet nagy örömmel fogadta és rövid időn belül elkészítette a képet. Az eredmény magáért beszél, életem egyik legjobb döntése volt."
Pálfi Zsolt

"Akárhányszor ránézek arra a szentendrei képre, mindig érzem azt a hangulatot, ami Szentendre jellemzője: a nyüzsgésből pár lépéssel, egy-két kanyarodással a csendes nyugodtságot árasztó kis utcákba jutunk. A képeidből azt érzem, hogy mindenben meglátod a szépet és ezt át is tudod adni az embereknek."
Patkós Miklósné

"A tőled vásárolt kép a mai napig a hálószobánk dísze. Amikor csak ránézek, mindig rabul ejt a kép által nyújtott látvány, nyugalmat, megbékélést, szeretetet sugároz. Az embernek olyan érzése van, mintha ott lenne az arburétumban, ott sétál a fák között, élvezi a természet által nyújtott békét. Köszönöm a kép által nyújtott élményt."
Horváth József

"A Művésznővel egyeztetve találtuk ki a festményeinket.A lakásunk hangulatához és színvilágához. Ezek a gyönyörű alkotások a házunk ékességei!"
Paray Viktória